Orlovi lete visoko 🦅🦅🦅

Reprezentacija Srbije pobedila je reprezentaciju Norveške u Oslu sa 2:0 golovima Vlahovića i Mitrovića i plasirala se u A grupu Lige nacija!

Srpski reprezentativni fudbal doživeo je rapsodiju! Neverovatne stvari desile su našem reprezentativnom fudbalu u poslednjih 18 meseci. Od velikog košmara i ispadanja od Škotske u baražu za Evropsko prvenstvo Srbija se plasirala na Svetsko prvenstvo spektakularnom pobedom protiv Portugala, ali smo promovisani i u A diviziju Lige nacija. I to takođe na spektakularan način.

Ponovo se priča o velikoj Srbiji, ponovo se priča o reprezentaciji koja je spremna za velika dela. Ponovo sanjamo da postanemo FUDBALSKI BOGOVI!

Ovo je onaj dan kada ponovo počnete da mislite na ono nemoguće, ovo je onaj dan kad samo za trenutak pomislite kakav bi osećaj bio da grupa od 25 Srba stekne pravo da dodirne trofej prvaka sveta u fudbalu.

Piksijeva Srbija spremna je za velika dela. Pokazali smo to i protiv Portugala u oba meča, i protiv Švedske i Norveške u poslednjem reprezentativnom ciklusu pred Katar. Ali ne treba da zaboravimo da smo možda u najtežoj grupi na Svetskom prvenstvu i da je sam plasman u Katar veliki uspeh.

Bezbroj puta smo bili alavi, imali smo naviku da pred prvenstvo već sebe vidimo u finalu sa velikim Brazilom. Ali sada je situacija potpuno drugačija, Brazil će nam biti prvi protivnik. Biće to sudar fudbalske velesile i reprezentacije koja to može da postane, ali i reprezentacije koja se mnogo menjala i u tom procesu mnogo trpela.

Do početka prvenstva u Kataru u Srbiji će se sprovesti popis stanovništva, i do početka turnira tačno ćemo znati koliko Srbija ima selektora. E pa dragi moji, možda je vreme da se i mi menjamo. Možda je vreme da ne razmišljamo prerano, možda je vreme da podnesemo ostavke na selektorske funkcije i da uživamo u fudbalu.

Jer Srbija ima samo jednog selektora, Srbija ima jednog koji zna više od svih nas ostalih. Njegovo ime je Dragan Stojković!

Pripremimo dlanove i grla, neka se naša podrška čuje do Katara!

Autor: redportal.rs

#fudbal