Ona je prodala i predmete koje joj je on poklonio dok su bili u vezi

Žena koja se tokom studija zabavljala sa Ilonom Maskom zaradila je nešto više od 165.000 dolara pošto je na aukciji prodala ličnu kolekciju fotografija i drugih predmeta povezanih sa najbogatijim čovekom.

Među predmetima koje je na aukciji RR Auctiona prodala Dženifer Gvin iz Južne Karoline, nalazi se rođendanska čestitka koju je dobila od Ilona Maska (16.643 dolara), fotografija iz studentske sobe na kojoj Mask leži naglavačke (za 21.889 dolara) i zlatna ogrlica koju joj je Mask poklonio 1994. za 51.008 dolara. Ogrlica ima malu smaragdnu amajliju koja je navodno iskopana u rudniku Maskovog oca u Africi.

Gvinova je prodala 18 fotografija nastalih tokom njene veze sa Maskom na Univerzitetu u Pensilvaniji, čak i one na kojima njih dvoje jedu ili se druže se sa prijateljima.

Dženifer Gvin se odlučila na ovaj korak kako bi sakupila novac za školarinu svome posinku, prema pisanju Indipendenta. Svaka od fotografija je pojedinačno prodata na aukciji.

Na jednoj fotografiji iz 1995. koja je prodata za 2.733 dolara, Gvin i Mask sede na klupi ispred studentskog doma. Kako je rekla u opisu fotografija koje je objavila aukcijska kuća, Maskova majka Mej snimila fotografiju kada je dolazila da obiđe sina.

Druga fotografija, koja je prodata za 1.155 dolara, prikazuje dvadesetrogodišnjeg Maska u smeđoj kožnoj jakni za volanom BMV-a.

Zabavljali su se od 1994. do 1995. godine, a razišli su se pošto je Mask diplomirao i odselio se u Kaliforniju. Tvrdio je da mu telefonski razovori izgledaju kao čisto gubljenje vremena. Od tada nikada više nisu bili u kontaktu.

Autor: redportal.rs

#AUKCIJA

#Ilon Mask

#dženifer gvin

#fotografije

#zabavljanje