ZOE: Inače, Žena Dete je moj interni nadimak, intelektualna prava na ime poseduje moj muž koji živi sa Ženom Dete.

Zoe Kida je u SC Ušće promovisala spot za novu pesmu Žena Dete nakon čega je usledio koncert.

Baš kada smo se uželeli neke nove Bejbi, stiže Žena Dete, dugonajavljivani drugi singl Zoe Kide. Žanrovski između r’n’b i gospela, neobičnog teksta i rime, Žena Dete je neočekivana i autentična pesma. Lična karta Zoe Kide, ali i ogledalo u kom će se mnoge od nas prepoznati.

- Žena Dete je duhovito svedočanstvo žene koja je prihvatila sebe sa svojim nesavršenostima, dovoljno odrasla da zavoli dete u sebi. Ona je gospodarica svog života, žena generator koja se smeje na svoj račun, nosi sa svakodnevnim izazovima, uživa u svojim mnogobrojnim ulogama, ne verujući u dosadnu svakodnevicu. Ona je i žena i dete, pena i stena.

- Ova pesma je nastala za vreme zaključavanja 2020. i sa nestrpljenjem sam čekala dan kada ću vam je predstaviti. Ovo je najličnija i najiskrenija pesma koju sam napisala do sad. Inače Žena Dete je moj interni nadimak, intelektualna prava na ime poseduje moj muž koji živi sa Ženom Dete. Nekad ga malo nerviram, ali u suštini ga zabavlja ta moja detinjasta priroda na koju sam ja sve više ponosna. Dete u nama moramo zalivati, negovati da bi nam život bio zabavan. Ovo je pesma o meni, ali verujem da će se 99% žena prepoznati makar u jednom stihu.

Zoe Kida koja je uradila muziku i tekst, dok je aranžman radio bend “Sumasišavši”. Produkciju potpisuje Lazar Arsović, spot je radio Pablo Ferro, a stajling Srđan Šveljo. Velika zahvalnost Procredit banci i SC Ušće na saradnji.

IZVOR: YT / Zoe Kida

Autor: Redportal.rs

#Zoe Kida

#pesma

#uŠĆE