Izraelac će bodriti naše Orlove

Iskusni fudbaler Partizana Bibras Natho govorio je za podkast crno-belih u učešću svog kluba u Ligi konferencija i o prestojećem Svetskom prvenstvu u Kataru.

Natho je priznao da će navijati za naše Orlove jer njegova zemlja Izrael nije obezbedio učešće na Mundijalu i otkrio ko je favorit za osvajanje:

- Teško je proceniti ko će osvojiti. Nakon mnogo godina imamo nekoliko reprezentacija jako sličnog kvaliteta. Zavisiće od toga kome bude dan. Imamo Brazil, Francusku, Argentinu, možda i Španiju i Holandiju koje mogu nešto da učine. Ali ako moram da biram rekao bih Brazil ili Argentina - istakao je Natho.

Natho veruje da reprezentacija Srbije može do polufinala:

- Biće velika borba za prolaz dalje, ali rekao bih da Srbija ima prednost i bolje igrače od Švajcarske i Kameruna. Ipak, na Svetskom prvenstvu jedna utakmica može da odluči. Ako startuješ dobro sa pobedom, već si maltene prošao, pa ako dobiješ nekog protivnika kog možeš da pobediš eto te već u četvrtfinalu. Moja očekivanja su da Srbija može minimum da prođe grupu, ali ne bih se iznanadio i da dođu do četvrtfinala, možda i do polufinala - izjavio je Natho.

Poslušajte:

IZVOR: YT / FK Partizan Beograd

Autor: redportal.rs

#Mundijal

#Srbija

#natho

#partizan