"Ponovo došla na berbu krastavaca" 😂

Kako prenosi portal Mondo, nakon što je isprozivao Maju Marinković zbog toga što je bivšoj najboljoj drugarici preotela muža, rekavši joj da "samo sa svojim tatom nije bila", Kristijan Golubović nasavio je da urniše starletu koja je do sada u Zadruzi imala nekoliko turbulentnih veza.

Ovoga puta Kristijan je u razgovoru sa voditeljem Darkom Tanasijevićem komentarisao Majino ponašanje, ali i varnice koje već danima sevaju između nje i Uroša Ćertića. On nije imao lepe reči za starletu, čak je rekao i da je ponovo došla na berbu krastavaca:

Šta si opet otvorila grotlo? Lava hoće napolje, a? Ona kaže: 'Kako, Kiki?', slušaj Miki meni je ovoliki, ali ja sam zauzet. Vidim da si opet došla na berbu krastavca, obuzdaj se više! Ne da joj mira jednostavno, evo sad sam je snimio... Ona objašnjava teoriju se*sologije i ponašanja koje nema, a Uroš legao na stomak i gilica se. Gilica nogicama i u sebi govori: 'Ma j*aću te ja najalje za 20 dana', a ona objašnjava teoriju pravljenja supe iz kesica.
Ja sam rekao Takiju: 'Taki bre, hoćeš li ti ono svoje dete da lečiš od se*sualne zavisnosti?', svaki rijaliti novi dečko, pa drug od dečka...Najboljoj drugarici skidaš muža, opravdanje joj je da oni nisu u braku.

Autor: Mondo.rs

#Kristijan Golubović

#Maja Marinković

#isprozivao

#opleo

#seks manijak

#seksualna zavisnost

#zadruga 6