Kako se pisalo po domaćim medijima, mesecima unazad se spekulisalo ko će ove sezone kročiti u Belu kuću.

Kako se pisalo po domaćim medijima, mesecima unazad se spekulisalo ko će ove sezone kročiti u Belu kuću. Neka imena su već poznata javnosti, dok su neka dobro čuvana kako bi šokirale region koji pomno prati Zadrugu, piše Pink.rs.

Produkcija najpopularnijeg rijalitija je tokom prethodna dva meseca radila na pripremi nove sezone, koja će doneti nove, intrigantne učesnike, nove zadatke i potpuno novu Zadrugu. Kao i za prethodnih pet sezona, i za Zadrugu 6 vlada veliko interesovanje, kako publike, tako i medija, koji su u proteklom periodu spekulisali ko će biti učesnici nove sezone.

Naime, kako Pink.rs ekskluzivno saznaje, Veliki šef je najčuvenija imena sačuvao za sam kraj, a verujemo da će javnost biti potpuno iznenađena kada bude čula ko sve ulazi u najgledaniji rijaliti šou program na ovim prostorima.

Kakva vas iznenađenja očekuju, koji će to zadrugari ući u trku za pobedu u najgledanijem rijalitiju na Balkanu i šta je produkcija spremila za spektakularnu ceremoniju otvaranja Zadruge 6, saznaćete ako večeras od 21 čas budete uz TV Pink!

Autor: P.R.

#ZADRUGA

#pink

#zadruga 6