Dragi Jelić poželeo kolegama da i oni dočekaju pet decenija uspešne karijere

Uoči koncerta povodom 50 godina postojanja, članovi rok benda YU grupa iznenadili su danas publiku u Knez Mihailovoj ulici u Beogradu, gde su održali mini-koncert.

Video: Tanjug/NZ

Najpoznatije hitove jedne od najstarijih rok grupa na Balkanu građani su pevali uglas, a na repertoaru su se našle numere – Od zlata jabuka, Dunavom još šibaju vetrovi, Čudna šuma

Među okupljenima bio je i poznati glumac Gordan Kičić koji je u jednom trenutku zajedno sa Petrom Jelićem zapevao jednu od pesama.

Nakon mini koncerta, okupljeni su iskoristili priliku da se fotografišu i uzmu autogram od svojih omiljenih muzičara.

Video: Tanjug/NZ

Koncert YU grupe povodom pet decenija postojanja tog sastava biće održan 10. septembra na Tašmajdanu.

Dragi Jelić: Svim kolegama želim karijeru od pet decenija

Veliki rok koncert benda YU Grupa zakazan je za 10. septembar na Stadionu Tašmajdan u vidu proslave značajnog jubileja - 50 godina postojanja, a jedan od lidera dugovečnog sastava Dragi Jelić za Tanjug je izjavio da mnogim kolegama želi da i oni dočekaju pet decenija uspešne karijere.

Do kraja godine pored koncerta sledi i mjuzikl Crni leptir u Pozorištu na Terazijama, snima se film reditelja Darka Lungulova, čija se premijera očekuje početkom 2023., na pragu je i monografija, a već je realizovana izložba Više od 50 godina čistog rokenrola.

Video: Tanjug/NZ

Video: Tanjug/NZ

Autor: Tanjug

#Tašmajdan

#Yu grupa

#beograd

#mini koncert