Smrt mlade jutjuberke Kristine Kike Đukić (21) pogodila je čitavu javnost

Mlada jutjuberka Kristina Kika Đukić (21) izvršila je samoubistvo u noći između 8. i 9. decembra, a njena smrt je šokirala celu javnost.

Mlada jutjuberka i tiktokerka Kika izvršila je samoubistvo navodno zbog višegodišnjeg zlostavljanja koje je trpela na društvenim mrežama. Bila je jedna od omiljenih srpskih gejmerki, jutjuberki i influenserki među mlađom populacijom. Rođena je u Beogradu, imala je samo 21 godinu i bila je jedna od retkih devojka gejmerki kod nas, a u martu 2015. godine pokrenula svoj Jutjub kanal na kome je svakog dana postavljala klipove na kojima je igrala jednu od popularnijih igrica.

Kristina je došla u žižu javnosti pre 2 godine, kada je bila u sukobu sa kolegom Bogdanom Ilićem, poznatijim kao Baka Prase.

Skandal je eskalirao, pa se količina negativnih poruka i komentara masovno povećavala, što je Kiku nateralo da još jednom sa svojom publikom podeli mišljenje o čitavoj situaciji za koju je rekla da je otišla predaleko i da će staviti tačku na bilo kakvo pominjanje ove sporne teme, a Baki se naknadno izvinila zbog objavljivanja njegove privatne fotografije. Međutim, Baka Prase nije želeo da popusti, pa je Kiku optužio da laže o hemoterapiji kako bi pridobila sažaljenje, te se njihov sukob stigao čak i do jutarnjeg programa.

Podsetimo, Kristinu je na društvenoj mreži Instagram pratilo više od 350 000 ljudi. Kristina je rođena u Beogradu, 25. jula 2000. godine. U njenu čast u emisiji Rap&Roll puštena je njena pesma Penjem se na tron.

Isečak iz emisije je podeljen i na Instagramu, uz opis:

- @kikax3 - Penjem se na tron, RIP 🥺 Pravda je spora ali dostižna.

View this post on Instagram

A post shared by Rap & Roll (@rapnroll.tv)

IZVOR: IG / rapnroll.tv

Autor: redportal.rs

#Rap&Roll

#andrijana