Neda B. je bila na čelu kriminalne grupe koaj je organizovala lanac prostitucije na teritoriji Beograda

Kako prenosi portal Mondo, Neda B.(34) iz Kragujevca sumnjiči se da je sa bivšim suprugom Samirom B. (44) iz Novog Pazara, poznatim i po nadimku Hodža, bila na čelu kriminalne grupe koja je organizovala lanac prostitucije na teritoriji Beograda. Novac koji je zaradila od pružanja seksualnih usluga, trošila je na egzotična putovanja s ćerkom!

Supružnici, Neda i Samir su nezaposleni i zvanično nemaju primanja, ali često putuju, posećuju restorane i vode luksuzan život. Osim pružanja seksualnih usluga, klijentima su nudili i izradu natalnih karata.

Kako prenose:

Neda B. je uhapšena u svom stanu. Policajci su upali, a ona je glumila da je iznenađena. Inače postoje operativna saznanja i da se i ona nekada bavila najstarijim zanatom i da je tako, upućena u sve tajne "posla", lako vodila i organizovala lanac prostitucije. Bivši supružnici imaju i ćerku, s kojom je Neda B. često putovala. Zvanično nezaposleni, redovno su išli na letovanja i zimovanja, skijanja, odsedali u skupim hotelima.

Osim Nede B. i njenog bivšeg muža, policija je u saradnji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal lisice stavila i Milici M. (26), Vesni V. (62), kao i Milici O. (42).

Uhapšeni Samir B. je do pre nekoliko godina držao noćni klub u Novom Pazaru, a u prošlosti je bio i navijač FK Novi Pazar i hapšen zbog narkotika. U Pazaru je ranije često boravila i Neda B., navodno je na početku karijere bili i hostesa, i sumnja se da su veliki broj devojaka upravo vrboravali u tom gradu.

Za uhapšenu devojku radilo je 10 devojaka, a njihove usluge najčešće su nudili preko jednog sajta za pružanje seksualnih usluga, ali su imali i klijente koji su se direktno javljali njima.

Autor: mondo.rs

#Hodža

#Kragujevac

#Madam

#Novi Pazar

#Podvođenje

#prostitucija