Da li biste vi ovo mogli da izdržite?

Novinarka Pink televizije Lena Bursać svako jutro, raspoložena i nasmejana, budi nas i obaveštava o najnovijim događajima u Beogradu i Srbiji.

U zavisnosti da li će tog dana, kada izveštava, biti kišovito ili hladno, ili sunčano i toplo vreme mogu se na Leni videti i varijacije raspoloženja koje ona suptilno pokušava da sakrije u svom javljanju.

Možda razlog što u tome u potpunosti ne uspeva jeste jedna velika tajna koja stoji iza svakog nastupa i izveštavanja sa terena - strašna horor priča o kojoj je prvi put progovorila putem svojih kanala na društvenim mrežama 😳.

Da ne kažemo - ispovedila se svojim pratiocima.

Najstrašnije u toj "kratkoj horor priči" jeste to što je izražena brojevima 🤔. Nekada brojevi znače prosto samo brojeve, a u većini slučajeva kriju tajnu koja nije izreciva kroz reči već kroz delovanje ili posledice koje izazivaju kada nastupi trenutak njihovog ostvarenja.

Svoju kratku horor priču Lena je izrazila brojevima. Ono što je simptomatično jeste da ljudi alarme na telefonu obično zaokruže, na primer na 3.44, ali u ovom slučaju to nije tako. Pretpostavljamo da je razlog takvoj situaciji da Lena sebi daje MINUT odlaganja alarma ujutru i time kratka horor priča postaje kratka horor priča sa odloženim trajanjem 😅.

Pišite nam koja je vaša horor priča, a u nastavku možete videti Leninu 👇🏻👇🏻👇🏻.

Foto: Instagram.com/lena_bursac

Autor: Redportal.rs

#lena bursac

#novinarka

#pink televizija