Vaše je samo da brinete o ovoj deci, poručio je vlasnik Pinka

Vlasnik Pinka Željko Mitrović posetio je danas porodicu koja je zbog siromaštva

Nakon što mu je jedan pratilac sa Tvitera javio da je samohranoj majci Nadi Mitrović iz Pančeva predloženo od Centra za socijalni rad da, usled siromaštva, svoje petoro dece prepusti hraniteljskoj porodici, vlasnik Pinka je odlučio da pomogne ovoj porodici.

Željko Mitrović je Nadinu porodicu posetio na 10. rođendan njene ćerke Milice, kojoj je doneo rođendansku tortu. Pored toga, Mitrović je Nadi predao novčanu pomoć u iznosu od 500.000 dinara, a obezbedio joj je i radno mesto, tako da će sutra potpisati ugovor, čime će imati stalne prihode i biti sačuvana od novih predloga za davanje dece u hraniteljske porodice, dok će njena jedina obaveza biti da brine o deci!

Meni je potpuno sumanuto da neko zbog siromaštva menja biološke roditelje za hraniteljske. Zato sam doneo odluku da pomognemo porodici da više ne bude siromašna.

Vlasnik Pinka je u posetu Nadinoj porodici došao zajedno sa Žarkom Lazićem, voditeljem emisije Kuća od srca, tako da će ova porodica uskoro dobiti i svoj dom. Mitrović je izrazio uverenje da će u dogovoru sa ljudima iz Grada Pančeva biti pronađen plac za podizanje kuće.

Za Miljanu, Mihajla, Milicu, Mašu i Miu, vlasnik Pinka je doneo školski pribor, zimsku i letnju garderobu, kao i brojne druge poklone.

Željko Mitrović se zahvalio Nadi, rečima da je osoba sa 5 dece nacionalni heroj, a na njenu izjavu da bi sa svojom decom otišla i pod krošnju drveta, dodao je:

To se zove srpska majka!
View this post on Instagram

A post shared by Zeljko Mitrovic (@zeljkomitrovic)

IZVOR: IG / @zeljkomitrovic

Autor: redportal.rs

#Kuća od srca

#Vlasnik Pinka

#pink

#tv pink

#Žeks

#Željko Mitrović

#Žex