Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa napustili su 2020. kraljevski život u Velikoj Britaniji i preselili se u Kaliforniju, gde sada žive s dvoje dece.

Supruga bivšeg britanskog princa Harija i bivša američka glumica Megan Markl juče je otvorila podcast koji ćese baviti razbijanjem klišea i predrasuda o ženama.

Njena prva gošća će biti popularna teniserka Serena Vilijams.

Podkast Archetypes će imati 12 epizoda. Ovaj naziv asocira na njenog sina Arčija, ali i na organizaciju Arčvel koju je osnovala zajedno sa suprugom.

- “Ludača”, “diva”, “histerična”, ove se reči često čuju u medijima, na internetu, kod kuće (…). Ući ćemo u koren ovih reči kako bismo shvatili zašto se i dalje koristimo njima i kako bismo ih suzbli - rekla je Markl koja će razgovarati i sa stručnjacima i s istoričarima, navodi Spotify.

U prvoj epizodi Megan Markl i Serena Viliams, prijateljice koje su obje rođene u Los Anđelesu, razgovaraju o ambiciji i smislu koji ta reč može poprimiti kada se odnosi na ženu.

Serena Viliams je početkom avgusta najavila svoje skoro povlačenje iz tenisa nakon 25 godina karijere i 23 Grand Slam naslova, rekavši da se želi “fokusirati na ulogu majke” i na “ciljeve na duhovnom planu”.

Autor: redportal.rs

#Megan Markl

#Princ Hari

#podkast

#serena vilijams