Stadion rasprodat!

Crvena zvezda sutra od 21 č. na stadionu Rajko Mitić igra odlučujuću utakmicu za plasman u Ligu šampiona. Prošle sedmice je u Izraelu Makabi slavio sa 3:2, pa će izabranici Dejana Stankovića sutra juriti rezultat.

Stanković je danas na konferenciji za novinare izjavio:

Zvezda je veliki klub, veći od Makabija za dva pedlja. Miran sam, bavim se fudbalom i spremanjem utakmice da izgledamo što bolje na terenu. Niko ne pominje da smo mi već ušli u grupnu fazu Lige Evrope. Ako je katastrofa da ne uđemo u Ligu šampiona, to je na klubu da odluči i na navijačima. Mogu samo da budem srećan što posle više od 20 godina, ponovo imam priliku da sa Zvezdom igram ovakvu utakmicu, kao svojevremeno protiv Kajzerslauterna, Barselone... Nikad nisam pomislio da će mi se opet desiti sutrašnji dan gde će pun stadion i jedna utakmica da odluče mnogo toga. Srećan sam zbog te činjenice.

I dodao:

Oseća se samim dolaskom na stadion i atmosferom pažnja koja se daje meču i plej-ofu. Ovo je mesto gde Zvezda treba da bude, a mi ćemo uraditi sve da budemo pravi i da ponovo igramo Ligu šampiona. U svaku utakmicu ulazim ubeđen da ću je pobediti i tako je spremam, i tako i razmišljam, ali teren će sve pokazati. Imamo sve karte u našim rukama da prođemo dalje i uđemo u Ligu šampiona. Kada je reč o zdravstvenom biltenu, on je dobar. Svi koju su bili odsutni zbog povreda su se vratili, ali imamo još jedan trening pred meč i nadam se da neće biti neprijatnih iznenađenja.

Autor: redportal.rs / žurnal.rs

#dejan stankovic

#liga sampiona

#makabi

#plej-of

#zvezda