"Ceo proces stvaranja je bilo kao putovanje kroz prošlost"

Prošlo je mesec dana otkad je Relja Popović izbacio duet sa Nućijem, čiji je naziv Ne zovite doktore. 😍🎶

Mnogi fanovi su mislili da će pesma biti u duetu sa Vladom Matovićem sa kojim je Relja bio deo grupe Elitni odredi. Ono što je podstaklo obožavaoce ovog tandema da pomisle da je u pitanju povratak grupe na scenu jeste isečak iz spota njihove pesme Beograd koji su snimili sa Anabelom 2011. godine.

Relja je u intervjuu za Srbija Danas, otkrio da li je očekivao ovako burne reakcije publike, kao i da je on 3 dana pre izlaska pesme objasnio da pesma nije sa Vladom:

- Pesma prolazi nenormalno dobro. Gledajući preglede, verovatno da u poslednjih godinu, dve nisam imao koja je bolje prolazila. Razumem da postoji to neko očekivanje za Vladu, ali ja sam 3 dana pre nego što će pesma izaći, rekao da pesma nije sa njim,  ali sam ostavio otvoreno pitanje sa kim je. Ceo proces stvaranja mi je bio zabavan, kao neko putovanje kroz prošlost. Radio sam neki zvuk koji sam radio ranije i bilo mi je zabavno kako to zvuči, i imalo je taj neki miris toga što smo nekada radili - objasnio je Relja i dodao da publika ne može da očekuje u budućnosti saradnju sa Vladom.

IZVOR: YT / Srbija Danas

Autor: redportal.rs

#Muzika

#Ne zovite doktore

#Vladimir Matović

#elitni odredi

#pesma

#relja popović

#saradnja