Dok su bili u toaletu, navodno je jedno od njihove dece došlo do vrata i pitalo mamu da li je dobro.

U septembru 2016. godine objavljeno je da se glumci Bred Pit i An]elina Džoli rastaju, a ubrzo se saznalo da je razlog tome incident u avionu.

Naime, nagađalo se da je Bred bio nasilan tokom sukoba sa suprugom i njihovim najstarijim sinom, a ubrzo je Anđelina optužila glumca za upotrebu narkotika i alkoholizam.

On je zbog toga neko vreme bio izložen testiranjima na drogu svaki put kada je trebalo da se vidi s njihovom decom, a išao je i na odvikavanje od alkohola. Sada je PageSix objavio fotografiju na kojoj se navodno nalazi modrica koju je Anđelina zadobila tom prilikom, a na njoj se vidi njena šaka i prepoznatljivi verenički prsten.

Foto: Twitter.com/@PageSix

Pre nekoliko dana, otkriveni su detalji o tome šta se, opet navodno, dogodilo tokom leta iz Nice u Ameriku. Prema njenim tvrdnjama, u dokumentima u koje su strani mediji imali uvid, glumac je suprugu polivao pivom, odvukao u toalet i udarao u plafon, gurao ju je, hvatao za vrat, umalo nasrnuo na jedno od njihove djece…

Dok su bili u toaletu, navodno je jedno od njihove dece došlo do vrata i pitalo mamu da li je dobro, na šta je Pit navodno rekao:

- Ne, nije dobro. Ona uništava ovu porodicu, ona je luda.

Anđelina je tada sve prijavila FBI-u, koji je odbacio slučaj, a ovih dana je otkriveno da je glumica pod pseudonimom potom tužila ovu agenciju.

Autor: redportal.rs

#AVION

#Anđelina Džoli

#Sukob

#bred pit

#modrice