Ne zanima me kog su opredeljenja moji fanovi, LGBT ne koristim u MARKETINŠKE SVRHE

Ana Nikolić je pre nekoliko dala izjavila da je protiv gej parade, koja treba da se održi u septembru u Beogradu, piše Dan.

- Verovatno je trebalo da se održi ta parada porodičnih vrednosti. Ja ne osuđujem gej ljude. Ali sve što je transparentno treba, ja mislim to i za ljude koji nose one oznake. Mi pravoslavni hrišćani nosimo krst i to je dovoljno. A ne idemo sa mantijama i ne pevamo po bazenima obučeni. Sve što je transparentno, nema potrebe za tim. Kao i ovo sto sad hoće da šetaju i paradiraju. Kog si ti opredjeljenja, koga to briga? Ja nosim svoj krst i to je to - rekla je Ana.

- Ili sam gej ili nisam gej. Zašto to mora da bude tako transparentno? Ja osuđujem to kao i svi. Ne znam, to je naš mentalitet. Protiv gej parade sam isto kao i crkva. Šta sad, ja koja sam strejt treba da šetam po gradu i govorim da sam strejt - dodala je pevačica.

Nakon njene izajve se digla prašina, a ona je potom još jednom objasnila šta misli na ovu temu.

Pevačica je sada još jednom dodala da nema ništa protiv LGBT populacije.

- Ana Nikolić nikad nije okrenula leđa LGBT populaciji, ali ih takođe nikad nije koristila u sopstvene marketing svrhe. Ne zanima me zaista šta su moji fanovi, ni kog su opredeljenja, vere i nacije. Nikada se nikome nisam dodvoravala. Tako će ostati i sad - napisala je Ana na Instagramu.

Ona je potom dodala i svoju fotografiju uz koju je napisala:

- Hvala svima što ste tu uz mene. Moju ruku vodi Bog.

Autor: Dan

#Ana Nikolić

#LGBT

#gej parada