Ona je navela da je ovo trenutno i da ne zna da li će to dovesti do totalnog razdvanja ili ne.

Tamara Đurić progovorila je o nagađanjima da je njen brak sa Nikolom Kačarevićem u krizi. Naime, ona je otkrila da otkako je prestala da živi s Nikolom, ocem svoje ćerke, njihov odnos funkcioniše bolje nego ikada.

- Nikola i ja se nismo razveli jer se nismo ni venčali. Mi smo imali samo crkveno venčanje, koje ne planiramo da poništimo jer za tim još uvek nema potrebe. Živimo odvojeno, spavamo odvojeno jer nam je tako udobno. Ne volimo gužvu, netrpeljivost... Dešava se da budemo nervozni, ne želimo da nam život bude neudoban i zbog toga odvojeno živimo - rekla je Tamara i dodala:

- Gde piše da u braku treba da živite s partnerom, da spavate u istom krevetu i da se pokrivate istim pokrivačem? Trenutno je ovako, a da li će to da dovede do totalnog razdvajanja ili ne, to niko ne može da tvrdi sa sigurnošću. Pogotovo što sam nekoliko puta stavljala tačku na naš odnos. Oni što je zasad dobro jeste da se Nikola i ja više ne svađamo. Ne postoji treća osoba, a najvažniji razlog razdvajanja je potreba da nam oboma bude udobno. Lepše nam je da sedimo odvojeno nego zajedno. On ima svoje prijatelje, ja svoje. Živimo bez tenzije - navela je Tamara.

- Mnogo vremena treba s nekim da provedeš, mnogo zajedničkog staža treba da imate, pa da budete sigurni da s tom osobom želite da provedete ceo život. Našoj ćerki Tamari je lepo i kod mene i kod Nikole, a lepo joj je i kada smo svi zajedno - zaključila je Tamara na kraju.

Autor: redportal.rs

#Tamara Đurić

#brak

#spavanje