Evo kakvo nas vreme očekuje u narednim danima

U Srbiji će u sredu biti duži sunčani periodi i vrlo toplo uz slab popodnevni razvoj oblaka. Vetar slab zapadni i severozapadni, u Timočkoj Krajini umeren. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura od 15°C do 22°C, a maksimalna od 32°C do 35°C. Uveče suvo.

U Beogradu će u sredu biti sunčano i vrlo toplo uz slab popodnevni razvoj oblaka. Vetar slab zapadni i severozapadni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura 22°C, a maksimalna do 34°C. Uveče suvo i toplo.

U Nišu će u sredu biti duži sunčani periodi i vrlo toplo uz slab dnevni razvoj oblaka. Vetar slab severozapadni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura 18°C, a maksimalna do 34°C. Uveče suvo.

U Užičkom regionu će u sredu biti duži sunčani periodi i vrlo toplo uz slab dnevni razvoj oblaka. Vetar slab zapadni i severozapadni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura od 15°C do 18°C, a maksimalna od 33°C do 35°C.

U Vojvodini će u sredu biti sunčano i vrlo toplo uz slab popodnevni razvoj oblaka. Vetar slab zapadni i severozapadni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura od 18°C do 20°C, a maksimalna od 34°C do 35°C. Uveče suvo.

U Novom Sadu će u sredu biti duži sunčani periodi i vrlo toplo uz slab dnevni razvoj oblaka. Vetar slab zapadni i severozapadni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura 19°C, a maksimalna do 35°C. Uveče suvo i toplo.

U Subotici će u sredu biti duži sunčani periodi i vrlo toplo uz slab dnevni razvoj oblaka. Vetar slab zapadni i severozapadni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura 20°C, a maksimalna 34°C. Uveče suvo.

Vreme narednih dana:

U četvrtak sunčano i još veća vrućina, uz temperaturu malo iznad 35°C, a ponegde blizu 40°C. Vetar slab severozapadni, a krajem dana južni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura od 15°C do 23°C, a maksimalna od 35°C do 39°C. Uveče suvo i toplo. U petak popodne osveženje sa lokalnim pljuskovima stiže prvo na sever i zapad Srbije, dok će na jugu Srbije biti vruće, oko 40°C. U subotu svugde svežije i prijatnije vreme sa povremenim lokalnim pljuskovima. U nedelju i ponedeljak sunčani periodi i takođe prijatna temperatura, malo ispod 30°C.

Autor: mondo.rs

#beograd

#sunce

#vremenska prognoza

#vrucine