Ovim pozicijama u seksu možete se oprostiti od onih dana kada obe strane nisu doživljavale vrhunac 🎇😳

Opšte je poznato da seks ima neke stvarne zdravstvene koristi. Od snižavanja krvnog pritiska, delujući kao dobar trening za kontrolu karlice do smanjenja nivoa stresa, imati redovniji seks ne samo da pomaže u podizanju vašeg samopoštovanja i sreće, već može smanjiti i rizik od srčanog udara.

Postoje različiti načini za seks sa svim vrstama biološke (i kupljene) opreme - i nisu svi u pitanju orgazmi. To je samo životna činjenica. Ali mnogim ženama vagine (posebno onima koje imaju seks sa muškarcima), imati orgazam kada to zaista žele može biti malo izazov. Nekima je potrebno malo više finoće, čitav nered komunikacije i malo anatomije 101 da bi stigli tamo.

Foto: pexels.com

Imajući u vidu sve zdravstvene beneficije, nabrajamo nekoliko najboljih seksualnih pozicija koje se udvostručuju kao i vežbanje, sa višestrukim zdravstvenim prednostima.

Sa ovim pozicijama u seksu možete se oprostiti onih dana kada obe strane nisu doživljavale klimaks. Pročitajte da biste saznali šta podrazumevaju ove pozicije i kako tačno da ih izvučete. Nećete zažaliti.

Foto: pexels.com

POZA - ŽENA GORE: Ovo je samo po sebi razumljivo. U ovom položaju, kada se krećete gore-dole, puls vam raste i vežbate jezgro. Dakle, dame, imate još jedan razlog da budete na vrhu (ovog puta doslovno).

STAJAĆA POZA: Da, znamo da može izgledati neprijatno i teško da se pokuša, ali prvo nas saslušajte. Stalni seks će vam zapravo pomoći da sagorite do 165 kalorija za 30 minuta. Iako ćete možda morati da otkrijete da li vam je ovaj položaj dovoljno udoban ili ne, možete biti sigurni da je to neverovatna alternativa vašim rigoroznim teretanama. Da, shvatamo da savladavanje stajaćeg seksa može biti malo izazov, ali zaista nema ničeg sličnog kad se jednom budete osećali ugodno.

Foto: pexels.com

POZA - ISKORAK: Ako postoji polni položaj nazvan po vežbi, to će sigurno imati zdravstvene koristi. Budući da uključuje sedenje na vrhu vašeg partnera, sve vreme dok se uravnotežujete, to je ustvari sjajan trening. Poznato je da ovaj položaj poboljšava vašu fleksibilnost dok se krećete gore-dole, kao i napred-nazad.

Foto: pexels.com

POLOŽAJ - OBRNUTA KAUBOJKA: Da, i dalje insistiramo na tome da je žena na vrhu. Obrnuta kaubojka je kada prekoračite partnera dok ste mu okrenuti leđima, tj. okrenuti prema nogama i stopalima. Iako ovaj položaj ne zahteva veliku fleksibilnost, sigurno vam pomaže da sagorite kalorije. Da, dobro ste pročitali. Savijte donji trbuh i mišiće karlice kako biste radili na trbuhu dok izvodite ovaj spin-off klasične devojke na najvišoj poziciji. Ko je rekao da vežbanje ne može biti zabavno? U ovom položaju možete sagoreti do 122 kalorije za pola sata!

Autor: redportal.rs

#Muško-ženski odnosi

#muško ženski odnosi

#seks

#sex