Ona je dodala da joj se brak nije desio, samo neke velike ljubavi.

Glumica Mira Karanović je jednom prilikom izjavila da deca nisu nešto najvažnije u životu.

- Meni se brak nije desio, samo neke velike ljubavi, iz njih nisu nastala deca. Nikad nisam ispitivala zašto je tako. Prosto nisam osećala da je to prioritet, da je to nešto najvažnije u životu. I evo sad kako se više govori o pravu na izbor… To nije bunt. Dete bi trebalo da ima porodicu, oca i majku - izjavila je glumica.

- Kako sam ja tako vrlo zauzeta, i sve ostalo, nema ovde na Balkanu muškarca koji bi to pratio, koji bi to tolerisao, i onda nisam dobila decu, nisu se desila deca - zaključila je za Una TV.

Mira je nedavno pričala i o strahu koji ima.

- Za mene, kao i za mnoge ljude, postoji strah od odlaska. Mislim da ga nosimo od detinjstva, strah da će nas ostaviti roditelji, a kasnije i neki drugi ljudi do kojih nam je stalo. Različiti strahovi utiču na naše ponašanje i potrebno je mnogo samosvesti i rada kako bismo sprečili da strahovi kontrolišu naše živote. Nekada su mi bili potrebni meseci da prebrodim raskid ili nešto loše što mi se desilo, a danas prepreke savladam za jedan dan - iskrena je bila tada Mirjana Karanović za Story.

Autor: Story

#deca

#mira karanović

#život