ŠEŠELJ: Sa njom sam bio u vezi 1991. godine. Bila je to lepa veza 💞

Vesna Vukelić Vendi i Vojislav Šešelj govorili su o romansi koju su imali, piše Dan.

Političar Vojislav Šešelj otkrio je jednom prilikom da je sa pevačicom bio u vezi dva meseca, dok Vendi tvrdi da je njihova veza trajala godinu dana.

- Sa njom sam bio u vezi 1991. godine. Bila je to lepa veza, nije trajala dugo, oko dva meseca. Ja se držim dva principa, svaku ženu sa kojom sam u životu bio iskreno sam voleo. Pa koliko je trajalo, trajalo je. I svaki put kada bi dolazilo do raskida, žene su mene napuštale, ne ja njih. I ja se držim ta dva životna principa večito. Sada nismo u kontaktu - ispričao je političar za domaće medije.

Pevačica je otkrila i kako je došlo do kraha njihove ljubavi: 💔

- Kod mene nema tih ribolovačkih priča da je bilo ko slao helikopter po mene. Zna se da sam nešto više od godinu dana bila u vezi sa Vojislavom Šešeljem. Odgovarao mi je jer je u to vrijeme bio inteligentan, pa smo se međusobno dopunjavali. Posle se ispostavilo da nije baš tako, ali da ne ulazimo sad u te političke teme.

Vendi je istakla da je glavni razlog njihovom rastanku bila njena želja za slobodom i težnja da izgradi sebe. 👿

- Raskinuli smo jer sam ja imala potrebu sebe da gradim, a ne da budem u zlatnom kavezu. Mene zlatni kavez nikada nije zanimao. Nisam želela da žrtvujem svoj život zbog nekog gvožđa, skupih automobila, letovanja - rekla je Vukelićeva u emisiji “Sve po spisku sa Škundrićem”.

Podsetimo, Vesna je nedavno objavila knjigu Misterija crne žene, a glavna tema ovog dela je magija, kao i sukobom dobra i zla.

- Čovjek uvek mora da ima plan A, plan B, plan C... Moj plan B je bila knjiga, ja sam počela da pišem i pre nego što se ovo čudo desilo. Čovek ako je multipraktik i talentovan, mora da bude na više frontova. Važno je da se nešto radi i knjiga je za spasenje duša ljudi. Knjiga je pisana pod blagoslovom mog duhovnika i ja sam u njoj dala recept kako da se zaštitimo od zla koje nam dahće za vratom - rekla je ona za Grand.

Autor: Dan

#Vendi

#Šešelj