Savršene za 3 minuta

Koliko devojaka ima problem sa jutarnjom frizurom? Ako želite savršenu frizuru koja je gotova za 3 minuta, a može da bude za svaku priliku, onda je to pravi pogodak za lepše polovine.

View this post on Instagram

A post shared by Titi Gaik (@titionpoint)

IZVOR: IG / @titionpoint

Visoki rep je bolji nego nizak jer ćete izgledati mlađe, a kosa s prednje strane izgleda kao da ima volumen. Skupite kosu odozdo i podignite rep do visine koja vam odgovara ili okrenite glavu na dole, pa skupite kosu na temenu i vežite gumicom. Dlačice koje vire smirite lakom za kosu. Savršena za svaki dan.

View this post on Instagram

A post shared by Jackie Wyers (@jackiewyers)

IZVOR: IG / @jackiewyers

Opuštena pletenica sa strane se pravi jako brzo. Prebacite kosu na jednu stranu, podelite je na tri velika pramena, dva ukrstite, pa u sredinu ubacite treći, i nastavite da ukrštate dok ne dođete do kraja. Ako želite da bude opuštena, samo vežite gumicu na kraj, a pramenove koji štrče zakačite ukosnicama.

View this post on Instagram

A post shared by Wedding Hair & Makeup (@btarr_hairmakeup)

IZVOR: IG / @btarr_hairmakeup

Neuredna punđa je za vas ako želite da izgledate elegantno, ali ne previše, nabavite neku dobru šnalu koju ćete imati u rezervi. Očešljajte dobro kosu, četkom pokupite prednji deo kose i zakačite je pozadi omiljenom šnalom.

View this post on Instagram

A post shared by Emily Rose Hannon (@emilyrosehannon)

IZVOR: IG / @emilyrosehannon

Pola punđe je omiljena frizura devojaka širom sveta je savršena za haotična jutra. Prebacite glavu unapred, poprskajte kosu lakom za kosu, pokupite kosu kao da ćete napraviti rep i uvrnite je u punđu. Vratite glavu gore i učvrstite ukosnicama ili tankom gumicom u boji kože (da se ne bi videla). Tehnika naopačke će automatski dati volumen u korenu, a frizura će biti manje klasična.

View this post on Instagram

A post shared by MACAVI (@macavipeluquerias)

IZVOR: IG / @macavipeluquerias

Konopac pletenica sve je isto kao sa neurednom punđom ali kosu uhvatite polovično, od uva do uva, i smotajte u krug.

View this post on Instagram

A post shared by BumblePRO (@bumblepro)

IZVOR: IG / @bumblepro

Duple francuske pletenice pravite tako što prvo vežete visok rep, pa podelite kosu na dva dela i samo ih uvrtite jednu oko druge dok ne dobijete efekat konopca. Na kraju i dole stavite gumicu.

View this post on Instagram

A post shared by KAYLA RACHELLE (@beauty.and.the.braid)

IZVOR: IG / @beauty.and.the.braid

Ovo je već malo teže i biće vam potrebno malo vežbanja. Napravite razdeljak po sredini, a onda upletite pletenice na obe strane i pričvrstite gumicom.

Autor: Redportal.rs

#MODA

#fruzure

#kosa