One su se prisjetile i najljepših zajedničkih trenutaka.

Članice grupe Hurricane nastupaće zajedno još do 14. septembra, a sada su otkrile čime će se baviti nakon raspada grupe.

- Još uvek ne razmatramo da li će ijedna od nas nastaviti muzičku karijeru u smislu pevanja. Za sada smo u fazonu da hoćemo da napravimo malo pauzu, da odmorimo, pa eventualno kada prođe neko izvesno vreme, kada se sastave kockice, o tome smo i razgovarale dosta, da vidimo šta nam je činiti i kako - rekla je Sanja za Telegraf.

- Ali što se mene lično tiče, ja planiram da nastavim da se autorski bavim muzikom. A što se tiče naplaćivanja pesama, već sam to rekla, ukoliko njih dve budu želele da nastave da se bave pevanjem da želim da im poklonim pesmu. Naravno, ako žele - dodala je ona.

- Idemo da se odmaramo. Da se sunčamo i da se šetamo po plažama. Da se udamo, ko zna - istakla je Ivana.

- Možda se i udamo. Zvaćemo vas - nadovezala se Ksenija.

Istakle su i po čemu će pamtiti grupu i vrijeme koje su provele zajedno.

- Meni je najupečatljivija slika Evrovizije. To je bila neka prekretnica, odnosno kruna naše karijere koja je trajala toliko koliko jeste. Prosto, to je bio onaj vrhunac, pik svega. Čak mi je drago nakon toga, prošlo je određeno vreme i da smo epilog svega napravile baš sa tom pričom. Nakon toga je prošlo vreme, imale smo par hitova i drago mi je da se neki epilog napravi baš sa tom pričom, da kad smo najjače da se to eto završi - rekla je Sanja.

- Mislim da će svaka od nas pamtiti po Evroviziji. To je kruna naše zajedničke karijere. Meni je nekako najupečatljiviji dio, ti Karibi. Tu smo počele, najviše puta smo posetile ta ostrva odakle je naš producent. Nekako se tamo uvek lepo odmorimo, lepo se provedemo i rado se vraćamo. Tako da neka budu ti Karibi - priznala je Ksenija.

- Dosta toga ima šta da ti kažem. Evrovizija, Beovizija, Karibi, naš prvi spot na tim Karibima. Pa onda taj Favorito, prvo nešto što smo izbacile. Pa prvi nastup. Pa Big Blek, to je čovjek koji je radio sa nama na Karibima, producent, crnac koga obožavamo. Toliko toga ima da ja ne znam. Taj naš prvi nastup na toj plaži. Toliko anegdota - zaključila je Ivana.

Autor: Telegraf

#HURRICANE

#Ksenija Knežević

#ivana nikolić

#sanja vučić