Ona je bila i pred sepsom, jer je infekcija ozbiljno bila uznapredovala

Miljana Kulić je uglavnom uspavana, ali lekari u intenzivnoj nezi Kliničkog centra u Nišu s vremena na vreme je bude, a ona tada, kako Kurir nezvanično saznaje, prvo što traži je da vidi majku, i da dobije kafu i cigaretu.

- Miljana je trenutno stabilno, ali je i dalje u vrlo ozbiljnom stanju. Ona nije životno ugrožena, skinuta je s respiratora, samostalno diše uz minimalnu kiseoničku potporu. Uglavnom je sedirana zbog kvaliteta disanja i nesmetanog davanja terapije. A u trenucima kada popuste lekovi za sediranje i kada se probudi prvo što kaže jeste: "Gde mi je majka, dovedite je! I dajte mi kafu i cigaru" - kaže izvor.

Izvor dodaje i da je Miljana na prijemu osim što je imala naprsnuće slezine koja je odmah morala da bude izvađena, bila i pred sepsom, jer je infekcija ozbiljno bila uznapredovala.

- Miljana nije životno ugrožena, ali njeno stanje je i dalje ozbiljno da se ne razmišlja da izađe s intenzivne nege jer ona zahteva 24-časovno praćenje njenog zdravstvenog stanja - završava izvor.

Autor: Kurir

#Miljana Kulić

#bolnica

#operacija