Zvezde svetskog džet-seta u Grčkoj

Da mnoge svetske zvezde, iz godine u godinu, sve više letuju u Grčkoj, nije nikakva tajna. Neke od njih čak i ne kriju da bi baš tu kupile nekretninu, a pojedine već i poseduju nekretninu u pomenutoj zemlji.

Mnoge svetske zvezde završe na ostrvu Mikonos, koje najčešće posećuju Britni Spirs, Madona, Paris Hilton i porodica Kardašijan.

Foto: Instagram.com/https://www.instagram.com/kylieminogue/

Sem pomenutog ostrva, svetski džet-set voli da posećuje i druga poznata ostvra. Samim tim, svetski poznata pevačica Kajli Minog oduševila se ostrvom Zakintos, koje je, složićete se, najatraktivnija destinacija mladim turistima iz Srbije.

Kajli je jednom prilikom izjavila:

- Nisam bila u Grčkoj puno puta. Mislim svega 4 ili 5 puta, ali svaki put kad zakoračim na Grčko tlo, osećam se da me to mesto "primorava" da se dobro zabavim. Puno hrane, pića, gostoprimstvo u Grčkoj je jedinstveno - izjavila je pevačica.

Foto: Instagram.com/https://www.instagram.com/kylieminogue/

Ova godina je protekla u znaku pandemije, a Kajli, kao i druge zvezde, samo želi da svi budemo u dobrom stanju. Pevačica nije krila da joj je želja da baš u Grčkoj kupi nekretninu, kako bi mogla da češće uživa u čarima ove zemlje.

Autor: redportal.rs