Oni su se rastali 1997, a još su desetak godina ostali u dobrim odnosima.

Ojani Noa, prvi suprug Dženifer Lopez, u razgovoru za Daily Mail je rekao da se boji da brak njegove bivše supruge i Bena Afleka neće potrajati.

- Njoj i Benu želim sve najbolje, ali nisam baš uveren da će to potrajati. Džen voli biti zaljubljena, ali ona je bila zaručena već 6 puta. Ben joj je četvrti suprug. Ja sam joj bio prvi suprug i rekla mi je da sam ljubav njenog života. Kad smo ležali u krevetu naše prve bračne noći, rekla mi je da ćemo zauvek biti skupa - rekao je Noa.

Ojani, koji sada radi kao trener, je upoznao JLo 1996. godine, dok je kao migrant s Kube radio u kubanskom restoranu u Miamiju.

- Nisam pojma imao ko je ona. Pogledi su nam se sreli i pomislio sam da je to najlepša žena koju sam ikad video. Zaljubili smo se kad je ona već bila slavna. No za vreme našeg braka postala je megazvezda. Dugo mi je bilo teško pričati o tome. Hteo sam povučeno živeti svoj život. Ali kad sam video da se udala za Bena, koji je dobar tip, osećaji su navrli,

- Htela je nekoga ko će je štititi, ko će se zauzeti za nju. Dao sam otkaz i preselio se u Los Anđeles. Uskoro smo se preselili u prvu kuću, a kuće su kasnije postajale sve veće. Ali ja nikad nisam hteo ništa od nje. Uvek sam radio i imao svoj novac - ispričao je za Daily Mail.

Rastali su se 1997, a još su desetak godina ostali u dobrim odnosima.

Autor: redportal.rs

#Dženifer Lopez

#bena aflek

#ojani noa