"Kada bude bio spreman, razgovaraćemo"

Glumac Vil Smit je u petak objavio video-snimak posvećen događaju koji se desio na ovogodišnjoj dodeli Oskara. Naime, Vil Smit je lupio šamar kolegi Krisu Roku. U ovom objavljenom video-snimku, Vil Smit se izvinio komičaru.

Glumac je pročitao nekoliko pitanja koje je dobio nakon incidenta, među kojima je i ono: "Zašto se nisi izvinio Krisu u svom govoru nakon dodeljenog Oskara?".

- Sve mi je mutno bilo u tom momentu. Sve mi je nejasno. Javoo sam se Krisu, a on mi je odgovorio da nije spreman da razgovara sa mnom. Kada bude bio, javiće mi se. Govorim sada tebi, Krise, izvinjavam ti se. Moje ponšanje je neprihvatljivo i tu sam kad god budeš spreman da razgovaramo - rekao je Vil i dodao:

- Želim da se izvinim i Krisovoj mami. Video sam njen intervju, i to je bila jedna od stvari koja mi nije bila na pameti. Nisam mislio o tome koliko ljudi sam povredio u tom momentu. Želim da se izvinim Krisovoj mami, njegovoj familiji, pogotovu Toniju Roku. Imali smo sjajan odnos. Toni Rok je moj čovek. To je verovatno nepopravljivo.

Ostatak njegovog izvinjenja možete pogledati na video-snimku ispod:

IZVOR: YT / Will Smith

Autor: redportal.rs

#Vil Smit

#izvinjenje

#kris rok