Čovek koji je majci iskopao oči, a ocu odsekao genitalije osuđen je na 27 godina zatvora.

Čovek koji je ubio majku i oca tako što ih je izbo više stotina puta nožem, a potom ocu odsekao genitalije, osuđen je na 27 godina zatvora zbog jezivog ubistva.

Li Tiping iz Prestona u Velikoj Britaniji ubio je svoju majku Patrišu Lajvsi (57) i oca Entonija Tipinga (60) nakon svađe u porodičnom domu. Patolog je utvrdio da je oca izbo više od 130 puta, od čega je najmanje 65 ubodnih rana pronađeno na grudima a 15 u predelu stomaka.

Ocu su posthumno nanete užasne povrede u genitalnoj regiji, navode patolozi, tako da mu je polni organ bio skoro odsečen. Majku je Li izbo 153 puta, 67 puta u grudi, 39 u stomak, deset puta u vrat i najmanje tri puta oko očiju. Obe žrtve imale su toliko rana da je bilo teško utvrditi njihov tačan broj.

Nije poznat tačan motiv ovog jezivog zločina, ali se zna da porodica nije bila u dobrim odnosima. Na telu majke i oca pronađene su povrede koje ukazuju na to da su bili pretučeni pre smrti. Roditelji su bili u kafani kada su od sina dobili poruku da je razvalio vrata spavaće sobe i otišli su da ga smire. Poslednja poruka koju je Patriša poslala sestri glasila je "Molim te, Bože, nadam se da će nam neko pomoći".

Li se na sudu branio da je roditelje ubio u samoodbrani, ali je sud to odbacio i osudio ga na 27 godina zatvora.

Autor: Mondo

#Velika Britanija

#iskasapio roditelje

#psihopata