Korisni saveti

Pored svih lepih stvari koje nam leto donosi, postoje i one manje lepe 😅. Noćna mora svake žene u ovo godišnje doba nisu vrućine, već šminka koja se na njima topi. Puder koji se topi, razmazani ajlajner i lepljivi ruž nešto je što bi svaka osoba koja se šminka želi da izbegne 😏.

Sada vam Magazin Novosti otkriva nekoliko saveta za letnju šminku kako bi vaše lice izgledalo prirodno, sveže i lepo, čak i kada ste okupanim znojem tokom ovih toplih letnjih dana.

DOBRA HIDRATACIJA 🧊

Dobra šminka neće vam ništa značiti ukoliko vam lice nije negovano. Ono što je inače neophodno a pogotovo leti jeste da koristite hidratantnu kremu. Za ove tople dane, najbolje je da bude kremu bez ulja, jer je manje verovatno da će vam ona ostaviti lice masnim tokom dana.

ZAŠTITA OD SUNCA 🌞

Pored hidratacije kože, takođe želite da budete sigurni da je vaša koža pravilno zaštićena od sunca. Da biste to postigli trebalo bi svaki dan da nanosite kremu za sunčanje sa zaštitnim faktorom, pre šminkanja.

PRAJMER 📍

Prajmer se nanosi nakon hidratantne kreme, ali pre šminkanja lica. On je definitivno vaš najbolji saputnik tokom leta, piše Goodhousekeeping. Zaista pomaže da se šminka drži na mestu, bez da imate osećaj kao da imate još jedan težak sloj.

OKRENITE SE ČISTIM, NEŽNIM NIJANSAMA 🤩

Bogate, duboke boje imaju svoje mesto, ali mogu da izgledaju teške leti. Da biste osvetlili svoj izgled, pređite na nežnije verzije vaših omiljenih boja za usne i oči.

KORISTITE VODOOTPORNE PROIZVODE 💄

Vodootporni proizvodi jedno su od najboljih i najsigurnijih rešenja da vam se ovog leta šminka ne razmazuje.

Autor: magazin.novosti.rs

#hidratacija

#leto

#nežne nijanse

#prajmer

#sunce

#vodootporni proizvodi

#zaštita

#šminka