Mladi turista umro je posle strašne nesreće sa helikopterom!

Mladi turista iz Velike Britanije umro je nakon stravične nesreće na aerodromu u Spati u Grčkoj. Mladić (21) je sa sestrom i još dvoje turista stigao privatnim letom koji su platili njegovi roditelji, od Mikonosa do Atine. Turisti su bili u helikopteru, i počeli su da izlaze pre nego što su se elise letelice u potpunosti zaustavile. Mladić je krenuo da zaobiđe helikopter sa zadnje strane i naleteo na elise rotora koje su ga samlele u sekundi, piše "Dejli mejl".

Užas se odigrao pred njegovom rođenom sestrom i još dvoje turista, kao i zaposlenima na privatnom aerodromu. Iza njih je sletao još jedan helikopter u kojem su bili njihovi roditelji, a pilot prvog je odmah radio-vezom javio šta se dogodilo kako bi drugi helikopter nastavio da leti. Pozvana je Hitna pomoć ali mladiću nije bilo spasa.

Na aerodromu su ih čekale limuzine, pa se pretpostavlja da je u pitanju vrlo bogata porodica ali nije saopšteno više detalja o njihovom identitetu. Pokrenuta je istraga koja će utvrditi zašto je pilot dozvolio da putnici izađu pre nego što su rotori zaustavljeni.

Autor: Mondo

#Velika Britanija

#grčka

#samlele ga elise

#tragedija

#turista stradao