Niko ne zna šta je prethodilo ubistvu

Muškarac M. M. uhapšen je zbog sumnje da je juče po podne ubio svoju ujnu Jagodu S. u dvorištu porodične kuće u Zemunu.

Prema prvim informacijama, on je rođaku usmrtio sa nekoliko udaraca sekirom u glavu, posle čega je pozvao policiju. Međutim, kada je patrola došla u zemunsku ulicu Branka Plećaša, osumnjičeni je odbio da im otvori, zatim je naneo sebi povrede po vratu, pa su policajci bacili suzavac, razvalili vrata i lišili ga slobode. Dežurni zamenik višeg javnog tužioca u Beogradu obavio je uviđaj i naložio obdukciju, kao i testiranje M. M. na alkohol i droge.

Niko ne zna šta je prethodilo drami, i zašto je M. M. nasrnuo na svoju ujnu. Navodno, zadao joj je nekoliko smrtonosnih udaraca u glavu, od čega je ona ostala da nepomično leži u dvorištu.

Žitelji ovog dela Zemuna kažu da je Jagoda bila divna žena, dok je njen rođak bio problematičan i ni sa kim se nije družio.

- Strašno! Velika tragedija! Jagoda je bila divna gospođa. Plava, uvek doterana, imala je oko 60 godina - rekla nam je komšinica koju smo zatekli u Ulici Zdravka Plećaša.

Pored kuće u kojoj su živeli Jagoda i njen muž, u suterenu susednog objekta stanovali su M. M. i njegova majka, koja je nedavno preminula. Inače, ubičina majka je bila rođena sestra Jagodinog muža, ali i ona se poput svog sina vrlo čudno ponašala - kažu šokirani ljudi iz ove ulice.

Posle dvočasovnog uviđaja, telo ubijene žene odneto je na obdukciju. Nezvanično smo saznali da se uhapšeni M. M. ranije lečio od narkomanije te da ima psihičke probleme.

Kako su nam još kazale komšije, nesrećna žena se u subotu uveče vratila iz Crne Gore, gde je bila sa mužem i sinom na letovanju. Ona se vratila ranije, dok su suprug i sin planirali da ostanu još nekoliko dana. Međutim, kada im je rodbina javila za tragediju, odmah su krenuli za Beograd.

Autor: novosti.rs

#UBISTVO

#ZEMUN

#sekira