U mene su zaljubljeni, a ja se još nisam pronašla. 🤦🏻‍♀️

Vesna Zmijanac otvoreno je pričala o momcima koji joj šalju poruke, a dotakla se i privatnog života, gde joj najveće muke zadaju ćerka Nikolija i zet Relja.

Pevačica Vesna Zmijanac kaže da joj muškarci prilaze i šalju poruke na Instagramu i da im uvek odgovara. Kada ne nastupa, Vesna najviše voli da provodi vreme u kući na Bukulji, gde kuva celoj porodici i komšijama, a Nikolija Jovanović i Relja Popović su najzahtevniji, piše Blic.

Kuvam Nikoliji, Relji, komšijama. Ove godine sam najviše na Bukulji, ne bih preživela u Beogradu na ovim na vrućinama. Tamo imam troje ljudi koji rade za mene i komšiluk koji voli moju hranu – istakla je Vesna, te smo je pitali ko je zahtevniji po pitanju hrane, Relja ili Nikolija.

Isti su mi jer su oboje vegeterijanci i oni su mi veliki problem pa moram za njih posebno. Nekada sam i ja bila vegeterijanka, kada su oni kod mene onda smo svi vegeterijanci, a kada odu jedem i meso. Kuvam im sve iz bašte. Vole sataraš, buraniju, sladak kupus... Slatkiše ne volim i ne znam ništa od dezerata da spremim, čak ni palačinke – iskrena je pevačica, koja ima veliku pomoć u kuhinji.

Rea slaže krompir za musaku, a sada i ova mala počinje – rekla je Vesna, i dodala da joj unuka ima sluha:

Voli da peva, ima vrlo lep glas i ima sluha. Reaguje na pesme koje ja pevam, ali najviše voli mamine i tatine, ovu moderniju muziku.

Pevačica ne krije da ima obožavaoce, na koje ne ostaje imuna.

U mene su zaljubljeni, a ja se još nisam pronašla. Samo me dečaci muvaju. Pišemo jedni drugima. Oni mi pišu duge poruke, ja njima kratke. Meni treba neka fina duhovna ljubav. To su najveće ljubavi – rekla je Vesna, i otkrila da li je izašla na sastanak sa nekim od tih momaka:

Pa nisam izašla sa osobama sa Instagrama. Dođu tamo gde pijem kafu, pa i oni popiju.

Autor: Blic

#Vesna Zmijanac