Pre polaska kući, kaže, uzela je štake iz autobusa, došla do litice i okliznula se

Dragana Vasić iz Sijekovca kod Broda preživela je pad sa litice kod manastira Ostrog bez težih povreda, iako je pala u provaliju od stotinjak metara, odakle su je izvukli spasioci, piše etrebinje.

Vasićeva je ispričala da je u Ostrogu boravila 16. jula, gde je prenoćila u manastiru, a sutradan bila na molitvi i poklonila se moštima Svetog Vasilija Ostroškog Čudotvorca, prenosi Srna.

Pre polaska kući, kaže, uzela je štake iz autobusa, došla do litice i okliznula se, te pala u provaliju od 80 do 100 metara.

Prema njenim rečima, iako je udarala o stene, nije zadobila nijedan prelom, što su utvrdili u Urgentnom centru u Podgorici, gde je odvezena nakon što su je spasioci izvukli.

- Snimali su me, nisu mogli verovati da sam pala sa tolike visine bez ijednog preloma. Malo me bole noga i leđa od udaraca o stene i imam ogrebotine po telu i licu. Spasio me Sveti Vasilije i čim stanem na noge, malo se oporavim, ponovo ću otići u Ostrog da se poklonim svetitelju - ispričala je Vasićeva novinarima u Brodu.

Dragana Vasić je kao petogodišnja devojčica 1992. nastradala od mine i od tada je bila vezana za invalidska kolica, a zahvaljujući majci, vežbama i molitvama je prohodala.

- Nije kao pre nesreće, ali imam želju da oporavak bude veći - rekla je Vasićeva.

Autor: etrebinje

#Dragana Vasić

#Sijekovac

#Sveti Vasilije Ostroški

#brod

#ostrog