Kičić je rekao da u seriji Nemirni igra profesionalnog vozača Momčila Banovića kome brat biva otet

Gost nove epizode video serijala Tanjug Reflektor bio je glumac Gordan Kičić koji je govorio o snimanju serije Nemirni i predstojećoj drugoj sezoni serije Mama i tata se igraju rata.

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

Kičić je rekao da u triler seriji Nemirni reditelja Darka Nikolića igra profesionalnog vozača Momčila Banovića kome brat biva otet, pa on uz pomoć prijatelja i intuicije daje sve od sebe da utvrdi gde je zašto je otet.

- Onda Banović uz pomoć prijatelja i svojom intuicijom daje od sebe sve da utvrdi gde je, zašto je otet... Kakvi su to zločini iz prošlosti i istorije njegovog brata, njegovi porodični zločini, tako da je priča prilično kompleksna i zanimljiva. Mislim da će publiku držati zakovanu do poslednje epizode da saznaju šta se izdešavalo - naglasio je Kičić.

Video: Tanjug/Jadranka Ilić

- Imao sam prilike da igram u trileru ali ovakvu ulogu i način kako radimo nisam. Zato što je prilično ozbiljna situacija vezana za Momčila i njegovu porodicu. Vrlo je uzbudljivo, intenzivna je stvar i bio mi je izazov da donesem tu priču publici - rekao je glumac.

Кičić je dodao da mu je bilo najvažnije da gledaoci saznaju ko su ti likovi, ko je Banović, kakav je odnos imao sa majkom, bratom i njegovom ženom i šta je dovelo do svega toga, zato što on ne zna gomilu stvari vezano za bratovljev život.

Prema njegovim rečima, predstojeća druga sezona serije Mama i tata igraju se rata počinje četiri godine od kraja prve i odmah u prvoj epizodi njegovom liku Veljka umire otac.

Video: Tanjug/Jadranka Ilić

- To je inicijacija događaja. On je na Кamčatki gde snima treću sezonu imaginarne serije 'Sloveni' u kojoj igra glavnu ulogu. Vraća se u Beograd i onda saznajemo šta se sve dalje dešasava - rekao je Кičić.

U seriji se pored likova iz prve sezone pojavljuju i novi junaci koje igraju Amila Terzimehić i Aleksej Bjelogrlić, a tu su i glumci Martin Bermoser iz Austrije Mercedes Dela Кruz iz Кanade.

Bermoser se pojavio i u prvoj sezoni, a Кičić je rekao da mu je veloko zadovoljstvo što opet igra ulogu reditelja Slovena Andresa, dok je Mercedes stacionirana u Beogradu i bila je idealna za ulogu producentkinje.

Video: Tanjug/Jadranka Ilić

- Mislim da će biti jako uzbuljiva serija i čini mi se da će biti zanimljivija publici od prve sezone zato što nastavljamo junake koje je upoznala - naveo je Кičić.

Serija je snimana tokom korone i bilo je prekida zbog bolesti, a Кičić kaže da mu je bilo prilično teško kada se sa piscima scenarija da rade drugu sezonu.

Video: Tanjug/Jadranka Ilić

- Drugi film, drugi, album druga sezona je vrlo komplikovana, da na neki način ne izneverite očekivanja publike, ali i svoja očekivanja. I da podignete malo lestvicu gore. Tako da je trebalo dosta vremena da to sprovedemo u delo - rekao je Кičić.

Prema njegovim rečima, druga sezona serije biće koherentnija u smislu narativa i pričanja priče, a gledaoci će dobiti porodičnu seriju koja je naizgled vrlo duhovita, ali govori o problemima i dilemama savremenog čoveka, i prepoznaće se u tome.

Autor: Tanjug

#Mama i tata se igraju rata

#Nemirni

#gordan kičić

#serija