Njena braća u sredu odletela u Tursku da razgovaraju sa turskim vlastima

Džena Smit (34) umrla je nakon što je pala sa balkona dok je bila na odmoru u Turskoj, a njena porodica je odletela u zemlju kako bi dobili više informacija o okolnostima njene smrti.

Turistkinja iz Britanije je poginula nakon što je pala sa balkona na 7. spratu dok je bila na odmoru u Turskoj. Džena Smit (34) iz Merzisajda, bila je na odmoru u Turskoj sa prijateljima 3 nedelje pre incidenta u nedelju. Porodicu je obavestila Ambasada Turske o njenoj smrti, a sada čekaju više informacija o okolnostima.

Njena braća su u sredu odletela u Tursku da razgovaraju sa turskim vlastima kako bi saznali više informacija. Odajući počast Dženi, porodična prijateljica Hejli Veston, koja 34-godišnjakinju poznaje od svoje 5. godine, opisala ju je kao "smešnu" i "voljenu".

U razgovoru za ECHO, 28-godišnjakinja je rekla: "Džena je bila veoma voljena, živahna, zaista srećna devojka. Bila je brbljiva i imala je mnogo prijatelja. Džena je bila popularna, imala je različite prijatelje, ali je uvek nalazila i nove prijatelje. Bila je puna ljubavi, imala je zlatno srce i učinila bi sve za svakoga. Dženu su odgajali baka i deda, jer je njena mama umrla kao mlada."

Komšinica Hejli je rekla da je odrasla sa Dženom i njenom porodicom i da je doživljava kao "stariju sestru".

Autor: Mondo.rs

#SMRT

#Turska

#pad sa balkona