Komšije su primetile da su deca sama u automobilu dugo i pozvale policije.

U slučaju srpske državljanke (36), koja je u ponedeljak uhapšena u Solunu zbog sumnje da je, navodno kako bi očistila kuću, zaključala u automobil svoju decu od tri i šest godina, došlo je do nesporazuma i ona neće krivično odgovarati, saznaje Kurir.

- Načelnik tamošnje policije kaže da je došlo do nesporazuma i da neće biti nikakvih posledica ni optužbe za našu državljanku - rekli su za Kurir iz Generalnog konzulata Srbije u Solunu.

Kako se nezvanično sazanje, do nesporazuma je došlo jer je mačka ušla u porodični dom ove porodice, a deca su alergična na ovu životinju.

- Žena je naime, zbog deratizacije izvela decu i nekoliko minuta ostavila u kolima decu jer su ona alergična na mačke, a pošto je njima mačka ušla u stan morala je sve da očisti i sredi - kaže naš sagovornik i dodaje:

- U tom trenutku komšinica je zvala policiju koja je odmah reagovala. Međutim, u policiji je sve rešeno i žena je objasnila šta se zapravo dogodilo, a takođe, u grčkoj policiji kažu da je nesporazum i da neće biti dalje procedure.

Podsetimo, u grčkim medijima osvanula je vest da je Srpkinja (36) uhapšena u Solunu zbog sumnje da je u vrelom automobilu namerno ostavila dvoje male dece. Tamošnji mediji naveli su da je naša državljanka decu ostavila same u vozilu po vrućini, kako bi u miru očistila kuću. Komšije su primetile da su deca sama u automobilu dugo i pozvale policije.

Autor: Kurir

#auto

#deca

#grčka

#hapšenje

#policija

#solun

#srpkinja