Glumac je rekao da se u drugoj sezoni njegov lik razvija posebno u poglavlju gubljenja pameti

Gost nove epizode video serijala Tanjug Reflektor bio je glumac Vladimir Kovačević koji je govorio o svojoj ulozi u seriji Klan čija druga sezona se trenutno prikazuje.

Kovačević je rekao da se u drugoj sezoni njegov lik Mita Mišić razvija posebno u poglavlju gubljenja pameti, kao ida se gubi integritet a apetiti rastu.

Video: Tanjug/Jadranka Ilić

Prema njegovim rečima, likovi Klana, više nisu samo ulični, sad su malo ozbiljniji psi.

- Postoji razlika, to sam pričao sa (rediteljem Bobanom) Skerlićem, da smo glumački sazreli. Krenuli smo seriju pre tri, četiri godine. Kako je tekao razvoj likova na jednom paralelnom koloseku tako je i glumački razvoj, nas mladih - istakao je Kovačević.

Video: Tanjug/Jadranka Ilić

Glumac je dodao da može da uvidi neke zanatske stvare koje je veštije uradio u drugoj sezoni.

- Meni se čini da se ‘Klan’ razlikuje od drugih serija. Ne nosi inkriminišuću estetiku. ‘Klan’ ume da zadeluje prilično bezazleno. Parodija? E pa nije! Mislim da se u tome razlikuje - rekao je Kovačević.

Video: Tanjug/Jadranka Ilić

On je rekao da mu se čini da će druga prevazići uspeh prve sezone u kontekstu kvaliteta.

Kovačević je rekao da je u drugoj sezoni imao više akcionih scena samo što nisu imaleintenzitet kao u prvoj. U prvoj sezoni Klana imao je pojedine scene koje su bile vezane isključio za lik Mite Mišića, a sada više zajedničkih scena.

Video: Tanjug/Jadranka Ilić

- Bilo je uzbudljivo i uživali smo u svakom trenutku. Retko se desi da se takva ekipa poklopi. Predivna ekipa se desila na ‘Klanu’. Bobi nas je okupio i svi smo sve vreme uživali - naglasio je Kovačević.

Prema njegovim rečima, akcione scene su uzbudljive, ali otkrivati kao se snimaju bila bi demistifikacija koja ubija magiju serije.

Autor: Tanjug

#Mita Mišić

#Vladimir Kovačević

#klan

#serija