Ćerka Tončija Huljića je na svet donela devojčicu kojoj su ponosni roditelji dali ime Alba.

Ćerka Tončija Huljića, Hana Huljić porodila se danas u Splitu i na svet donela devojčicu.

Pevač Petar Grašo je oženio svoju izabranicu Hanu u martu ove godine, a sada je njihov dom postao bogatiji za jednog člana, pišu mediji.

Ranije se u medijima pisalo da je bračni par odabrao ime za devojčicu i da će se zvati Alba.

Petar Grašo nikada nije voleo da iznosi svoj privatan život u javnost, a nedavno je priznao da mu ova medijska popularnost otkako se saznalo da je u vezi sa Hanom nikako ne prija.

- Hana i ja živimo svoj život, ne delimo privatne detalje s javnošću. Zabavno nam je kako smo zapravo postali medijska lovina, a nismo prstom makli po tom pitanju. Ne opterećujemo se ni najmanje, zabavljaju nas svi ti napisi i naslovnice bombastičnih naslova i tankih sadržaja. Najviše nas je nasmejala vest da smo postali hrvatski „Megan i Hari” - rekao je Grašo i istakao:

- Meni je uvek bilo važno da ne gnjavim ljude nebitnim sitnicama i da im muzika bude jedino što ih zanima vezano uz mene, a i Hana je slična osoba. Uprkos tome u potpuno smo suprotnim situacijama. Mediji su tu da pišu, mi smo tu da živimo i to je krug koji se neprestano vrti - ispričao je Petar Grašo ranije za hrvatske medije.

Autor: Pink.rs

#Petar Grašo

#dete

#hana huljić