Spasite vezu na vreme! 🤫

Ponekad čak i parovi koji su u vezi godinama odluče da raskinu, a stručnjaci navode da postoji mnogo razloga zbog kojih se dugogodišnji parovi razilaze.

1. Nerešena pitanja - Zbog dugotrajnih neslaganja parovi mogu da počnu da osećaju da nema mesta za saradnju i kompromis pa se tako može pojaviti i sumnja u izbor partnera.

2. Aktivne zavisnosti - Partneri koji imaju aktivnu zavisnost stvaraju haotično i nestabilno okruženje. Oni su emocionalno nepredvidljivi jer im se život vrti oko padova i hranjenja zavisnosti.

Foto: Pexels/ cottonbro

3. Iskustvo koje menja život - Kada neko doživi iskustvo koje mu menja život, poput zdravstvenog problema, smrti ili gubitka posla, može da dobije novu perspektivu života zbog koje će preispitati ranije odluke i ono što je propušteno.

4. Izdaja - Bez obzira na to koliko ste dugo bili s partnerom, ako on ili ona učini nešto zbog čega se osećate izdato, to bi moglo biti pogubno za vaš odnos.

5. Nedostatak fizičkog dodira ili intimnosti - Seks je veliki deo veze, ali to nije jedini način da budete fizički bliski sa svojim partnerima. Kratki poljupci na rastanku, držanje za ruku i maženje na kauču takođe su bitni u ljubavnim odnosima.

Autor: Redportal.rs

#problemi

#raskid

#veza