Ispovest slavne košarkašice

Čuvena košarkašica Milica Dabović otvorila je dušu i govorila o periodima nemaštine, o samostalnom odgajanju sina jedinca, manipulacijama i prevarama sa kojima se nosila, ali i o knjigama koje uveliko priprema.

Sportistkinja Milica Dabović iza sebe ima tešku prošlost, a bolna tačka joj je i bivši partner Ljubomir Hadžistević, koji joj se, kako tvrdi, lažno predstavljao kao Vuk Roten, biznismen iz Beča. Sa njim je dobila sina Stefana, a potom je shvatila da je prevarena.

On više ne traži da vidi sina, a Milica je preko svoje kume stupila u kontakt sa njegovom bivšom suprugom. Ona je otkrila da njen bivši partner već ima dete. Zbog teške finansijske situacije odlučila je da prodaje svoju garderobu putem Instagrama kako bi svom detetu obezbedila sve što mu je neophodno.

View this post on Instagram

A post shared by Milica Dabovic (@stefanovamama13)

IZVOR: IG / stefanovamama13

- Pitaju me ljudi kako sam se odlučila da prodajem robu. Pa lepo, pametna. Nisam otišla u noćni klub, jedra sam i jaka, mogu da raširim noge i da zaradim koliko hoćeš. Aleksandra Prijović i Sofija Milošević su moje dobre vile koje su me spasle. Našla sam način da sutra ne brinem. Kad prodam jednu stvar danas, znam da sutra ne treba da brinem za dete. Imaće za mleko, kokice u parkiću. Javljaju mi se žene da im pomognem i da prodajem i njihove stvari putem Instagrama, kad mogu da postignem. Desi se da danima ne prodam ništa i bude mi krivo zbog tih žena koje su u teškoj situaciji - objasnila je Milica.

Autor: redportal.rs

#Milica Dabović

#ispovest

#odgajanje

#prodaja

#sin