Kaže da je slučajno pomešao kartice

Načelnik opštine Murter-Kornati Toni Turčinov jedne noći sredinom aprila 2019. godine između 1.37 i 3.38 ujutro, u klagenfurtskom klubu La Cocotte, triput je upotrebio opštinsku karticu i potrošio 1.560 evra budžetskog novca, prenose Nezavisne.

Kako saznaje Telegram, radi se o 3 računa, 2 od 600 evra te 1 od 360 evra, a klub o kojem se radi bio je legalni bordel kojemu je na službenim stranicama pisalo da pruža erotično iskustvo s non-stop šou-programom. Gosti kluba mogli su birati i intimno druženje s od 10 do 15 devojaka u 7 zasebnih soba na 2 sprata.

Turčinov: Slučajno sam pomešao kartice

U odgovoru za Telegram, Turčinov je kazao kako je bio na večernjem druženju u bordelu s potencijalnim gostima i domaćinima, te da je slučajno pomešao kartice. Naime, tvrdi da je račun hteo platiti privatnom karticom, javlja Index.

- Moja privatna i službena kartica iste su banke i u tim večernjim satima došlo je do greške zbog koje se izvinjavam svojim meštanima - napisao je u odgovoru, tvrdeći da je oštetio budžet, tako da je privatnom karticom onda platio troškove noćenja u hotelu za 12 ljudi.

Zanimljivo je da su ti troškovi iznosili tačno 1560 evra, ali i da su, prema prvom odgovoru, u Austriju putovali samo on, direktorica lokalne turističke zajednice, te jedna recepcionerka. Na upit Telegrama kojih je još 9 ljudi spavalo u hotelu, iz opštine su rekli da ne mogu odgovoriti jer moraju zaštititi njihovu privatnost.

Autor: nezavisne.com / Index

#Toni Turčinov

#kartica

#večernje druženje