Poznati par se rastaje nakon 17 godina braka

Brak legendarnog Frančeska Totija s TV voditeljkom Ilari Blazi privodi se kraju nakon 17 godina. Frančesko i Ilari Blazi su se upoznali 2002. godine nakon što je Toti već ostavio trag u reprezentaciji Italije te je tada s Romom osvojio Seriju A.

Venčali su se 19. juna 2005. godine. Ceremoniju venčanja je uživo prenosio Sky Sport Italia, a prihod od tog prenosa otišao je u humanitarne svrhe.

Imaju troje dece, Kristijana rođenog u novembru 2005, sada igrača u omladinskoj akademiji Rome, Šanel u maju 2007. i Isabel u martu 2016. godine.

Foto: Instagram.com/ilaryblasi

Priče o njihovom razvodu pojavile su se još u februaru, a sada se oglasio i poznati par tim povodom.

Naime, Ilari je objavila izjavu kojom potvrđuje da je njen brak s Totijem gotov.

- Nakon 20 zajedničkih godina i troje sjajne dece, moj brak s Frančeskom je gotov. Proces razvoda ostaće privatna stvar i više neću davati izjave. Pozivam sve da izbegavaju nagađanja i, iznad svega, poštuju privatnost moje porodice - napisala je.

Foto: Instagram.com/ilaryblasi

Prvobitno je rečeno da će objaviti zajedničku izjavu, ali situacija se nije tako odigrala pa je i Totti kasnije dao svoj komentar.

- Nakon 20 godina zajedno, moja veza s Ilari se nažalost završila. Sve što sam rekao i učinio u poslednjih nekoliko meseci bilo je zbog zaštite naše dece, koja jesu i uvek će biti apsolutni prioritet u mom životu. Pokušao sam prevladati krizu u našem braku, ali danas shvatam da se izbor razvoda, iako bolan, više ne može izbeći. Nastaviću biti ujedinjen s Ilari u odgoju naše prekrasne troje dece, uvek s velikim poštovanjem prema svojoj supruzi - poručio je Toti.

Autor: redportal.rs

#Razvod

#frančesko toti

#ilari blazi