"Đoković neće vakcinu, a oni se stalno bodu..."

Kako prenosi portal Mondo, Kontroverzni britanski novinar i voditelj Pirs Morgan već godinama žestoko blati Novaka Đokovića gde god da stigne, a tako je bilo i posle novog uspeha srpskog tenisera na Vimbldonu gde je podigao sedmi pehar.

Morgan je ranije Đokovića opisao kao kovid varalicu, lažova i antivaksersku ikonupodsmevao se i njegovoj majci Dijani, dok je vrlo oštar bio i dok je gledao finale protiv Nika Kirjosa. Objasnio je da će navijati za Kirjosa protiv Đokovića, međutim ubrzo mu je i Australijanac zasmetao zbog svojih gluposti tako da se na kraju čak i odlučio za Srbina. Ali, prvo je morao da ga proziva, verovatno i kako bi sebi podigao popularnost u Velikoj Britaniji gde je to moderno.

Kako je Morgan naveo na svom Tviter nalogu:

Neverovatno je da se mladi sportista u formi, i na vhhuncu svoje igre, svojom voljom lišio osvajanja većeg broja turnira jer se plaši sigurno i brzog uboda vakcine, koju je do sada primilo 4,8 milijardi ljudi.

Morgan je rekao i da ne misli da Đoković mora da primi vakcinu, ali mu je čudno što jedan sportista neće uz vrlo ružan komentar i jasnu insinuaciju na sve to: 

Sportisti se stalno ubadaju raznim stvarima.

Nije ovo prvi put tokom turnira da britanski novinari vređaju Novaka Đokovića, čitali smo o tome odmah posle finala, ružne reči dobila je i Jelena Đoković, dok ništa bolje nije prošao ni Nik Kirjos. Na kraju je Morgan Australijanca nazvao seronjom zbog koga je na kraju počeo da navija za Đokovića.

Autor: Mondo.rs

#Autralijanac

#Britanjija

#Finale

#Grand Slam

#Grendslem

#Nik Kirjos

#Novak Đoković

#Pirs Morgan

#Pljuvačina

#Sport

#Vakcina

#anitakser

#britanski

#jelena đoković

#lažov

#majka

#nole

#novinar

#pogrdne reči

#varalica

#vimbldon

#đoković

#žena