Goran Žižak, alijas DJ Krmak, svoju bogatu karijeru gradio je i gradi na vrlo oseben način

Goran Žižak, alijas DJ Krmak, svoju bogatu karijeru gradio je i gradi na vrlo osoben način. Jedinstvenost u njegovom muzičkom izrazu, nekome je čudna, smešna, simpatična.

Stekao veliku popularnost sa tekstovima, aktuelnih tematika, upakovanim u ritmove koji prijaju narodu. Taj, tehno, dens i turbo folk, mogu da nazivaju ko god i kako želi, ali Balkanci svih uzrasta posećuju njegove nastupe.

IZVOR: YT/DJ Krmak Official Channel 

Taman kad smo pomislili da smo od DJ Krmka sve videli, pevač nas je opet iznenadio. Ovoga puta to je učinio spotom za novu pesmu Narko boss u kojem mu se kao specijalni gost pojavljuje legendarni glumac i komičar Dragan Marinković Maca

Komične stihove, kakve samo Krmak ume da napiše, prati prava filmska priča u kojoj su glavni akteri pevač i glumac. Okršaj narko bosa kog tumači pevač i njegovog pomoćnika odigrava se uz prelepe kadrove primorja, luksuzne kuće, ali i zgodne devojke, što spotu dodatno daje posebnu čar.

Video je za kratko vreme naišao na oduševljenje publike koja godinama verno prati DJ Krmka, ali posebne hvale izazvao je Maca koji u jednoj deonici pesme i repuje. 

Autor: redportal.rs

#DJ Krmak

#Dragan Marinković Maca

#nova pesma

#spot