Deci treba ljubavi, uz nju će sve ostalo lako naučiti i steći.

Prva dama Srbije, Tamara Vučić ne pojavljuje se puno u medijima, a osim što je žena predsednika Srbije, ona je mama malog Vukana i jedan od predstavnika UNICEF-a za Srbiju.

U intervujuu koji jedala za Blic, Tamara je o malom Vukanu otkrila niz zanimljivih stvari.

- Vukan je predškolskog uzrasta i pred nama je izazov početka formalnog obrazovanja. Moram da priznam da tim povodom imam malu nelagodu u stomaku. Ali, sve je to tako prirodno i normalno. Važna i velika promena u njihovom životu, ali i u životu roditelja. Uvek kada me preplave emocije, duboko udahnem i pratim svoj osećaj. I, što je najvažnije, primenjujem jednostavan princip – korak po korak. Biće to sve kako treba... Vukan je jedno pametno i tvrdoglavo dete, pregovarački nastrojeno 

Zatim je dodala da su ona i predsednik Aleksandar Vučić Vukana razmazili malo više kako bi što duže uživao u detinjstvu.

- I Aleksandar i ja pružamo mu mnogo ljubavi i pažnje. Pokazalo se da dete koje dobija više nežnosti u najranijem periodu kasnije u životu bude inteligentnije i otvorenije. Mi smo taj period produžili u beskonačno. (smeh) Deci treba ljubavi, uz nju će sve ostalo lako naučiti i steći.

Autor: Redportal.rs

#Tamara Vučić

#Vukan

#dete