Finalni meč zakazan na Centralnom terenu 💪

Kako prenosi portal Novosti, život nekada zaista piše čudan scenario, dva momka koja su se najviše borila za pravdu u Australiji na početku godine, sada će stajati jedan preko puta drugog i voditi borbu za trofej, i to onaj najprestižniji, vimbldonski.

Novak će se boriti za svoju 21. grend slem titulu, i nekako sve vodi ka tome da će upravo u Melburnu 2023. i u zemlji iz koje je proteran postati apsolutni rekorder sa 23.

Dug je put do takvog uspeha ali ne i nepremostiv, Rafe više nema, svakako da bik sa Majorke preuveličava svoje povrede, ali jedna stvar je i te kako istinita, njegovo telo je istrošeno i u njemu više nema goriva, veliko je pitanje još koliko ćemo ga puta gledati u završnici nekog grend slema, izuzev Rolan Garosa gde bi eventualno i 2023. mogao daleko da dogura.

A šta reći za Australijanca, arogantan momak ali često i vrlo simpatičan, milion urađenih nepromišljenih stvari iza sebe, najviše zahvaljujući tom nekom dečačkom buntu.

Kirjos je rovit, ima problema sa ramenom, međutim, nema sumnje da će danas na teren izaći kao da mu je poslednji meč u karijeri, i to bi moglo biti izuzetno opasno, ali postoji jedna druga jako bitna stvar, ovo će mu biti prvo Grend Slem finale, i koliko god on delovao opušteno, treme će biti. Svestan je da je ulog ogroman, i da možda više nikada neće imati priliku da se nađe u toj situaciji.

Zanimljivo je da su se do sada dva puta sastali i da je Australijanac oba puta trijumfovao, ali ovo je sada Novakov teren, i tu vam je potrebno mnogo više od lude glave da bi ga srušili.

Nadamo se još jednom trijumfu Đokovića, napred Nole!

Autor: Novosti.rs

#22 grend slem

#Centralni teren

#Finale

#Finals

#Grand Slam

#kirjos

#nole

#novak

#povrede

#vimbldon

#đoković