Akcija Svetionik 2

Policija u Pančevu uhapsila je juče nekoliko navijača Partizana zbog sumnje da su napali i pretukli radnike obezbeđenja kafića Medžik, a potom nasrnuli na policajce koji su došli da ih hapse, prenose Novosti.rs.

Takođe, dan ranije uhapšeni su navijači Zvezde zbog sumnje da su nasrnuli na čoveka satarom.

Kako je saopšteno, Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu je, u saradnji sa Policijskom upravom i Žandarmerijom, u akciji "Svetionik 2", koja je izvedena radi sprečavanja sukoba navijačkih grupa, uhapsila pripadnike Partizanovog "Južnog fronta", zbog nasilničkog ponašanja. Lisice su stavljene pripadnicima grupe Đ. G., D. A., N. S. i M. Š. zbog sumnje da su u noći između 17. i 18. juna ometali policijske službenike na dužnosti.

Uz D. A. i N. S., uhapšeni su i Đ. J., N. K. i M. A. zbog sumnje da su u noći između 2. i 3. jula izvršili krivično delo nasilničko ponašanje na štetu radnika obezbeđenja ugostiteljskog objekta "Medžik".

Pre sedam dana, uhapšeni su i N. V. i D. Č., navijači Crvene zvezde zbog sumnje da su 18. juna izvršili krivično delo nasilničko ponašanje, kada su kod ugostiteljskog objekta "Pogon" zadali udarce nožem i satarom oštećenom M. T.

Autor: J. D. LJ.

#hapsenje

#navijaci

#pancevo

#partizan

#zvezda