Na Tviter mreži uveliko počelo razapinjanje

Kako prenosi portal Mondo, Novak Đoković se plasirao u polufinale Vimbldona na spektakularan način, ali za to vreme postoje i oni koji smišljaju teorije zavera o tome šta je srpski teniser koristio tokom jednog meča.

Novak Đoković je uspeo da se na neverovatan način plasira u polufinale Vimbldona, pošto je u utorak savladao Janika Sinera i to nakon gubitka prva dva seta.

Srpski teniser je u spektaklu preokrenuo od 0:2 do 3:2, oduševio je neverovatnim poenom u finišu meča, ali sada se na internetu pojavio snimak zbog kojeg pojedinci insinuiraju na varanje Novaka Đokovića. I sve to zbog jedne flašice.

Teniseri su tokom Vimbldona praćeni kamerama non-stop, pogotovo velikani poput Đokovića, ali očito da postoje i mnogi koji veruju u teorije zavere. Tako su se pojavile sumnje da je Đoković iz jedne flašice inhalirao nešto jako čudno.

Jedan kolumnista je na Tviteru objavio video snimak Đokovića sa meča protiv Tima van Rajthovena u 4. kolu Vimbldona, kada je u TV prenosu Novak bio u kadru tokom jedne pauze tokom promene strana.

Đoković je držao flašicu u ruci, izgledalo je kao da je pitao nekoga iz svog tima da li je potrebno u tom trenutku da je koristi, a onda je to i učinio.

Kako je navedeno:

Veoma bih voleo da znam šta je bilo u ovoj flašici. Sigurno nije bila tečnost i on je gestikulirao ka svom treneru pre nego što je udahnuo nešto iz nje. Vrlo čudno.

Time je očito pokazao svoju sumnju da Đoković možda koristi nešto što ne bi smeo. Taj video snimak je odmah naišao na veliki odjek na društvenim mrežama, a mnogi nisu mogli da veruju da je neko u stanju da osmisli priču po kojoj bi Đoković nešto sumnjivo radio na Centralnom terenu Vimbldona, pred očima čitavog sveta.

Post sa videm sa mreže Tviter pogledajte ovde.

Autor: Mondo.rs

#Grend Slem

#Pobeda

#atp

#bizarno

#doping

#insinuacije

#masters

#nole

#novak

#olajavanje

#polufinale

#razapinjanje

#tviter

#vimbldon

#đoković