Potraga za majkom 6 dece i dalje traje

Silvija V. iz Iriga, koja je u petak ujutru ostavila svojoj porodici pismo i nestala, još nije pronađena. Njeni prijatelji, muž i deca već treći dan tragaju bez uspeha.

Kako je ispričala Silvijina kućna prijateljica Jelena, Silvija je u petak otišla na posao i deci ostavila novac i spisak za prodavnicu.

- Međutim, to nije bio spisak, nego pismo gde je navela da ide da radi u maline. Tu je napisala kako voli svoju decu i da slobodno podignu njenu platu. Nije ponela nijedan lični dokument, lekove, ni periku koju nosi. Samo neku garderobu, novac i veknu hleba - objašnjava Jelena.

Od tada joj se gubi trag, a onda su je, navodno, u subotu videli.

- U subotu ujutru je viđena na glavnom putu kod skretanja za manastir Hopovo, da ide prema Irigu. Videla ju je žena čije dete ide u školu sa Silvijinim sinom. Javila mi je jer joj je bilo čudno da je kod Hopova, a živi u Irigu. Onda ju je video i kolega Silvijinog muža. Juče smo čuli da je tog istog dana bila u prodavnici, na ulasku u Irig i kupila dosta hrane - priča Jelena.

Kažu da je Silvija bila crvena u licu i da je posrtala. Od tada je više niko nije primetio.

- Obišli smo sve letnje puteve, sve napuštene vikendice u okolini. Nigde je nema. Vegetacija je ogromna, ako je pala, teško je neko može i primetiti. Plaši nas što u okolini sada ima i divljih životinja, divljih svinja i šakala. Iznemogli smo od potrage, počinjemo da gubimo svaku nadu da ćemo je pronaći.

Na kraju, dodaje i da je sve prijavljeno policiji čije patrole češljaju teren u potrazi za nestalom ženom. Porodica moli da prijavite policiji ako je vidite.

Autor: Kurir.rs / Telegraf.rs

#Irig

#Silvija V

#manastir Hopovo