Kapitenu Partizana ukazana velika čast 🏀

Kapiten košarkaškog kluba Partizan Novica Veličković uživa veliko poštovanje od strane navijača crno-belih. Važi za temperamentnog, vatrenog igrača, koji uvek unese dodatnu energiju u tim. Kao pravi predvodnik i najiskusniji igrač, svojim velikim zalaganjem i doprinosom, nosi ulogu miljenika Partizanovih navijača.

U to ime, Novica Veličković, koji je među navijačima poznatiji kao Novica Ubica, dobio je veliki mural na stambenoj zgradi u Padinskoj skeli. Svečano otkrivanje murala je upriličeno proslavom popularnih grobara i praćeno navijačkom pesmom i neizostavnim bakljama. 🎇

Inače, Veličković je dete Partizana za koji je nastupao od 2004. do 2009. godine, zatim se preselio u Real Madrid, a igrao je još za Megu, Brose Basket i Trabzonsport. Miljenik grobara se u Humsku vratio u velikom stilu 2016. godine, kada je Partizanu bio najpotrebniji. Od tada ponosno nosi kapitensku traku crno-belog kluba.

Sa Partizanom je osvajio 3 prstena u ABA ligi i 5 titula šampiona Srbije u 1. mandatu, dok je po povratku osvojio 3 Kupa Srbije.

Kako je izgledalo svečano otkrivanje murala, možete pogledati u nastavku:

View this post on Instagram

A post shared by Tegeltija Vladan (@tegeltijavladan)

IZVOR: IG / @tegeltijavladan

Autor: redportal.rs

#kk partizan

#mural

#novica velickovic